lördag 5 februari 2011

Love både fram och bak ... på scen.

Ja, något annat menade jag inte om du nu trodde det. ;)
Nu är vi inne på vår åttonde föreställning och tempot, replikerna och rutinerna sitter i aphjärnan. Hörde musikerna prata om att det in ens behöver tänka längre.


– Det är ju bara att spela.
– Ja, det är så skönt och lätt.


Musikerna kanske har rejält flyt på noterna men visst övas det. Minuten innan skådespelarna går ut på scen rabblas det repliker och trampas danssteg. Ja, det går ju ändå en hel vecka emellan. Passa på att boka en biljett till. Det är kul att se hur scenerna utvecklas och blir bättre.

I pausen samlas vi alla och äter en macka eller två och pratar om tabbar och publik.
Jo då vi ser er också kära publik släkt och vänner... nämen? är det någon som somnat på första bänk! Näää nu!! Som tur är så händer inte det så ofta :D
Sovandes eller inte så älskar vi vår publik.
Här kan ni se ett litet dansklipp från ja, andra hållet:

Massor av Love

Samira Gade

2 kommentarer:

 1. Det där var bland det värsta vi har sett! Skärpning!!!! Tack och hej!!!!

  /Två väldigt arga tjejer som vill ha deras pengar tillbaka PLUS respengar dit! OCH TILLBAKS!

  SvaraRadera
 2. Det var en mycket revlig revy, särskilt inslaget där Ni drev med Nöjesparken i Hågelby med Katarina Berggren och JJ Lindgren. Det var mitt i prick!
  Vi tycker inte heller om att det skall bli en nöjespark på Hågelby´s fina marker. Därför driver vi en blogg för att på vårt sätt påverka och informera. Våra inslag är både roliga och lite elaka men alltid sakliga. Mycket märkligt händer i den allsmäktiga kommunen, t.ex. i vår blogg "Botkyrka kommuns glömska, hur hanteras den".
  http://hagelby.blogg.se
  Hälsningar C-H Ry och Gunilla Nuse

  SvaraRadera