fredag 14 januari 2011

Ladda om

I lördags laddade vi om och körde den andra föreställningen efter premiären. I andra aktens början fick vi alla en chock när ridån först gick upp fööör långt. Men det var inget som påverkade oss - inte då. Vi körde på som vanligt som om ingenting hänt. Vi är sååå bra!

Idag laddar vi inför morgondagens föreställning. Mina chefer och kollegor kommer och tittar. Känns väldigt spännande och lite pirrigt. Imorgon är det första gången som vi ska rigga upp hela scenbygget efter premiären eftersom vi nu måste rigga upp / rigga ned efter varje helg. Undrar hur lång tid det kommer att ta, runt två timmar skulle jag tro.

Vi ses!

LOVE, Ulrika

1 kommentar:

  1. TUSEN TACK för igår, dvs 15/1! Vilken föreställning - det kan man kalla revy! Det mesta var "görbra", men allra allra bäst var Hågelbyinslaget, tyckte jag. Helt enkelt genialiskt att para ihop Skogsmulle-gänget med det blivande nöjesfältet! Och Lindgren-Berggrens frälsande duett + den avslutande Mullekören i bästa musikalstil var obetalbar. Ni gav inte bara KÄRLEK utan också GLÄDJE, och den varar länge! KRAM från Solan.

    SvaraRadera